Новини

YALTA CLUB: LEN FAKI - промяна на дата

19 сеп

Уважаеми клиенти,


На 19.09.2019 в 10:19ч. получихме следното съобщение от организатора на YALTA CLUB: LEN FAKI на 20 септември 2019, 23 ч. в София - МК Ялта:


 


"За откриващото парти на YALTA CLUB в петък 20.09 се налага промяна. Вместо Len Faki, който няма да може да присъства по здравословни причини, гост ще бъде Sam Paganini. Всеки закупил билет до момента може да влезе на партито без нужда от презаверка. Желаещите могат да си запазят закупените билети за новата дата на Len Faki 22.11.2019, а трети вариант е да си върнат билетите от мястото на покупка и да получат парите си обратно."


Връщане на билети:
Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, София, където ще бъде възстановена сумата в брой.


Краен срок за връщане на билетите: 20.10.2019г.