Новини

ЛОЛА АСТАНОВА ОТМЕНИ БАЛКАНСКОТО ТУРНЕ

24 окт

Уважаеми клиенти,


На 24.10.2019 в 10:28ч. получихме следното съобщение от организатора на LOLA ASTANOVA на 10 ноември 2019, 20 ч. в София - ПРАГМА ПРОДУКЦИЯ ЕООД:
"ЛОЛА АСТАНОВА ОТМЕНИ БАЛКАНСКОТО ТУРНЕ


 


Всички дати, включени в тура на световноизвестната пианистка, са канселирани, включително и концерта в София


 


Планираният за 10 ноември в Зала 1 на НДК концерт на пианистката Лола Астанова в София няма да се състои. Отменени са и всички останали дати от планирания балкански тур на талантливата пианистка – Любляна, Скопие и Белград.


 


Звездата се извинява на всички свои фенове на Балканите и изразява искрено съжалението си, че няма да успее да се види с тях, но се надява да се срещнат в близко бъдеще.


 


Връщане на билетите за концерта в София:


Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.


В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:  • с кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да се върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.

  • с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, София, където ще бъде възстановена сумата в брой.


 


Краен срок за връщане на билетите: 10.02.2020 г.


 


Организатор: Pragma Production"