Новини

Ravenface - отложен концерт

14 окт

Уважаеми клиенти,


На 14.10.2019 в 12:44ч. получихме следното съобщение от организатора на Ravenface на 21 ноември 2019, 20 ч. - МЮЗИК ДЖЕМ ООД:


 


"Британците Ravenface отменят турнето си


 


За съжаление, получихме информация от мениджмънта на Ravenface, че поради проблеми, независещи от организаторите, се налага да отложат турнето си за догодина, включително и концерта си в България на 21 ноември в Music Jam Club. Нова дата за гостуването на Ravenface през 2020 ще бъде обявена съвсем скоро!


 Закупените билети за Ravenface могат да бъдат върнати от 15 октомври до 15 януари, както следва:Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, София, където ще бъде възстановена сумата в брой. "