Новини

СИГНАЛ с НОВА ДАТА

Голямото клубно шоу на легендите Сигнал, под надслов „Златна колекция 2019“ в Music Jam, ще бъде с нова дата – 7 февруари 2020 ! Промяната на датата се налага поради логистични причини.

13ное

Уважаеми клиенти,

На 13.11.2019 в 13:06 ч. получихме следното съобщение от организатора на СИГНАЛ на 27 ноември 2019, 19:30 ч. в club MUSIC JAM - МЮЗИК ДЖЕМ ООД:

"Специалният клубен концерт на група Сигнал с нова дата!

 

 

Голямото клубно шоу на легендите Сигнал, под надслов „Златна колекция 2019“ в Music Jam, ще бъде с нова дата – 7 февруари 2020! Промяната на датата се налага поради логистични причини.

 

В  новият си проект „ЗЛАТНА КОЛЕКЦИЯ 2019” групата  ще поднесе на своите фенове 100 процента рок и любов, ще изненада с нова визия, и творчески решения!

 

През своята над 40-годишна история музикантите издават 13 студийни албума и изнасят хиляди концерти в страната и чужбина. Групата поставя и два невероятни рекорда, не само за България - близо 7 700 концерта и участия и повече от 550 000 продадени плочи.

 

Йордан Караджов, Александър Мариновски, Владимир Захариев и Георги Янакиев остават верни на традицията си да създават и изпълняват чист български рок и влизат с цели 16 вечни хита в Топ 500 на най-великите песни на България.

 

Закупените билети за концерта на Сигнал ще важат за новата дата (7 февруари 2020) без презаверка.

 

Всеки, който е закупил билет, но не може да присъства на събитието, може да върне своя билет в партньорската мрежа на „Ивентим“ от 14 ноември до 14 февруари. Сумата ще може да бъде възстановена в конкретния обект, от който е взет билетът.

 

Билетите, закупени онлайн и платени с карта, могат да бъдат изпратени или занесени лично в централния офис, намиращ се на ул. 6-и септември 58 в София, като в рамките на 7 работни дни всеки клиент ще получи обратно пълната сума. В случай на плащане чрез наложен платеж или по банков път, билетите се изпращат по пощата с номер на банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр и телефонен номер за връзка. Цялата сума за закупени билети се изплаща веднага при връщане на билетите в централния офис на „Ивентим“ на посочения по-горе адрес.

 

 

 

 

 

Билети

Билети за шоуто на Сигнал в клуб Music Jam

На 7 февруари 2020 г.

са на цени от 20, 30 и 40 лв и могат да бъдат закупени в:

- eventim.bg

- офиса на Sofia Music Enterprises

- на място от касата на клуба (вкл. в деня на концерта)

 

Ако закупите VIP билет или искате да запазите седящо място в клуб MUSIC JAM, необходимо е да позвъните на тел. 0899 333 344 и да заявите резервацията си!"


Назад