Новини

Да минеш под дъгата отмяна

04 дек

Уважаеми клиенти,


На 04.12.2019 в 11:12 ч. получихме следното съобщение от организатора на Да минеш под дъгата на 11 декември 2019, 19 ч. - Страйп Медиа ЕООД:


„Представлението „Да минеш по дъгата“ ще бъде отменено поради заболяване на актьор. Закупените билети могат да бъдат презаверени за друго представление на театъра само на касата на театъра по желание на клиента. Извиняваме се за неудобството!“
Връщане на билети:
Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, София, където ще бъде възстановена сумата в брой.


Краен срок за връщане на билетите: 11.01.2020г.