Новини

THE MYSTICAL POWER OF SHAOLIN KUNG FU

СПЕКТАКЛИТЕ СЕ ОТМЕНЯТ

19 дек

Уважаеми клиенти,


На 19.12.2019 в 9:16ч. получихме следното съобщение от организатора на THE MYSTICAL POWER OF SHAOLIN KUNG FU на 22 и 24 февруари 2020 в София и Варна - Лауд Консерт ЕООД:


 


"СПЕКТАКЛИТЕ НА МОНАСИТЕ ОТ ШАОЛИН -


МИСТИЧНАТА СИЛА НА КУНГ ФУ


СЕ ОТМЕНЯТ


 


ВСИЧКИ, ВЕЧЕ ЗАКУПИЛИ БИЛЕТИ ЗА ДВЕТЕ ДАТИ, ЩЕ МОГАТ ДА ГИ ВЪРНАТ И ДА ПОЛУЧАТ ТЯХНАТА ПАРИЧНА СЕБЕСТОЙНОСТ


 


 


Монасите от Шаолин трябваше да демонстрират невероятните си умения по време на две дати у нас - на 22 февруари в зала 1 на НДК, а в морската ни столица - на 24 февруари в ДКС. За съжаление, поради промени в тур разписанието на формацията, се налага гостуването им в нашата страна да бъде отменено.


 


Почитателите на източната философия и бойни изкуства, които вече са си закупили билети за някой от двата спектакъла у нас, имат възможност да върнат билетите и да получат паричната им стойност. 


 


Това ще се случва на всички каси на Eventim, от които има закупени билети от днес, 19 декември, до 24 февруари 2020 година.


 


Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.


В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:


- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.


- с наложен платеж или по банков път – зрителите трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, където ще бъде възстановена сумата в брой."