Новини

ВСИЧКО ИЛИ НИЩО

24 февруари - отмяна

11 фев

Уважаеми клиенти,


На 11.02.2020 в 13:09 ч. получихме следното съобщение от организатора на ВСИЧКО ИЛИ НИЩО на 24 февруари 2020 в Сити Марк Арт Център - Миро Мюзик ЕООД:


 


"Уважаеми клиенти,


 Информираме Ви ,че поради здравословен проблем на г-н Христо Шопов представлението на 24.02 .2020 г ,, Всичко или нищо “ в Сити Марк Арт Център от 19:30 се отменя !


Всички закупени билети за тази дата ще важат за същата постановка в Сити Марк Арт Център на 30 март, без да е необходимо презаверяване .


Всички , които желаят да върнат билетите си , могат да направят това до


29.02 по обичайния ред !


Поднасяме нашите и на Г-н Шопов извинения за неудобството !"
Връщане на билети:
Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, София, където ще бъде възстановена сумата в брой.


Краен срок за връщане на билетите: 29.02.2020г.