Новини

Държавна опера - Пловдив

промяна в програмата

09 март

Уважаеми клиенти,


На 09.03.2020 в 12:39 ч. получихме следното съобщение от Държавна опера - Пловдив:


 


"Уважаеми зрители, в изпълнение на заповед на Министерски съвет за отмяна на културни мероприятия на закрито до второ нареждане, Опера Пловдив отлага всички свои спектакли и концерти през март до вдигане на забраната, за което Ви поднасяме своите извинения!


 


За премиерата на „Исус Христос Суперзвезда” на 13.03 и 20.03 ще бъдат НАСРОЧЕНИ НОВИ ДАТИ възможно най-скоро след възобновяване на дейността ни и билетите за тях ще важат БЕЗ допълнителна заверка!


 


За всички останали заглавия от програмата през март, които няма да се състоят, ще можете да презаверите своите закупени билети за други постановки на по-късен етап или да ги върнете на касата, от която сте ги закупили."


Нова информация от организатора, получена на 11.03.2020:


"Всички спектакли на Опера Пловдив през месец март са отменени и билетите могат да се върнат от касата, на която са закупени.
За "Исус Христос Суперзвезда" на 13.03 и 20.03 ще бъдат обявени нови дати след вдигане на забраната и клиентите могат да изберат да върнат своите билети или да ползват билетите за новите дати без допълнителна презаверка."


 


Процедура за връщане на билети:


Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.


В случай, че билетите са закупени от сайта на Eventim.bg:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят на следния адрес - Спиди или Еконт, ул.Тодорини кукли 4 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата (Спиди или Еконт, ул.Тодорини кукли 4) с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.