Новини

ЦИРК НА СЦЕНА СВЕТЪТ НА ЧУДЕСАТА

10мар

Уважаеми клиенти,

На 10.03.2020 в 14:46 ч. получихме следното съобщение от организатора на ЦИРК НА СЦЕНА СВЕТЪТ НА ЧУДЕСАТА, Сенс мюзик ЕООД:


"УВАЖАЕМИ ЗРИТЕЛИ,

В изпълнение на Заповед № РД-01-117/08.03.2020 на Министъра на здравеопазването и с оглед превенция и опазване на здравето на гражданите, се отменят всички културни събития на закрито през март, считано от 09.03.2020 г. до второ нареждане.

Въз основа на тази заповед се ОТМЕНЯ и организираното от нас събитие „ЦИРК НА СЦЕНА – СВЕТЪТ НА ЧУДЕСАТА“ на дата 28.03.2020 година от 17:00 часа в АРЕНА ШУМЕН.

Живот и здраве събитието ще се състои през есента на 2020 година, когато сме планирали представления в повечето градове на страната.

Извиняваме се за причинените неудобства!

 

ВРЪЩАНЕ НА БИЛЕТИ:

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да се върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

- Могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, София, където ще бъде възстановена сумата в брой."

Назад