Новини

Актуална информация

Актуална информация за организацията на събитията в контекста на Коронавирус

16 март

Актуална информация за организацията на събитията в контекста на Коронавирус


Поради настоящата безпрецедентна ситуация, свързана с разпространението на коронавирус (COVID-19), много събития вече са забранени в цяла Европа и Света до поне средата на м. Април 2020 г. поради официални заповеди и мерки, взети от властите. Точните критерии за съответните събития и продължителността на забраната обаче могат да се различават между отделните държави.


Организаторите ни увериха, че работят за намиране на алтернативни дати по анулираните събития. В повечето случаи събитието ще бъде отложено за нова дата. Ще ви информираме незабавно за това. В този случай билетите остават валидни и не е необходимо презаверка.


Ние подкрепяме ангажимента на организаторите да поддържат културнoто ниво и събития в България и молим да бъдете търпеливи, докато не получим нова информация. Моля, имайте предвид, че организаторите трябва да съгласуват алтернативните дати с изпълнителите, техните агенции, местата за провеждане на събития и много други участници.


Може да проверявате денонощно текущите промени и анулации на нашия сайт, на нашата Фейсбук страница, както и да ни пишете на info@eventim.bg


Всякава информация за Коронавирус може да намерите на сайта на Министерство на здравеопазването - https://www.mh.government.bg/bg/


Бъдете здрави!


Екип Ивентим България 16.03.2019