Новини

ЗЕМЯТА НА ОРФЕЙ

Нова дата

16 март

Уважаеми клиенти,


На 16.03.2020 в 11:38ч. получихме следното съобщение от организатора на Ансамбъл Тракия представя ЗЕМЯТА НА ОРФЕЙ - ПРЕМИЕРА, ФМТК Варна:


"Спектакълът на ансамбъл Тракия „Земята на Орфей“ е със сменена дата. Събитието ще се проведе на 20 октомври, а билетите ще важат без презаверка. За тези, които искат да ги върнат, ще могат да направят това до 13 юни."


Процедура за връщане на билети:
Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, София, където ще бъде възстановена сумата в брой.