Новини

Мой сън...- Концерт - спектакъл на Силвия Кацарова

нова дата и място

16 март

Уважаеми клиенти,


На 16.03.2020 в 17:25ч. получихме следното съобщение от организатора на Мой сън...- Концерт - спектакъл на Силвия Кацарова, МАСКАРТ ЕООД:
"Уважаеми клиенти,


Във връзка с мерките, които държавата предприема срещу разпространението на коронавирус (COVID-19) в цялата страна и следвайки препоръките на Министерството на здравеопазването, се отлага Концерт-спектакъла на Силвия Кацарова „Мой сън…” на 26.03.2020г в Комплекс „СИЛА” гр Пловдив.


Новата дата за провеждане на концерта ще е на 18.06 .2020г от 20:30 на Летен театър „Бунарджик” гр Пловдив.


Закупилите билети за концерт-спектакъла ще могат да използват своите билети за новата дата без да ги презаверяват, като ще бъдат настанени на централните сектори в деня на спектакъла.


Клиентите, за които датата не е подходяща, могат да върнат своите билети до 08.06.2020г по съответният ред.
Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.


 В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:


- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.


- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, София, където ще бъде възстановена сумата в брой.


Благодарим за разбирането,


Екипа на „МаскАрт”"