Новини

Вълшебствата на Зайн

Отложен

20 март

Уважаеми клиенти,


На 20.03.2020 в 12:52ч. получихме следното съобщение от организатора на Вълшебствата на Зайн, Фънрайс Про ООД:


"ВАЖНО!!! Искам да уточня , че тъй като турнето ни е сложено на пауза заради ситуацията с корона вирусът тези от вас закупили билети от EVENTIM имат две опции.Едната е да запазят билета си и да го ползват на НОВАТА ДАТА , защото ще има нови дати , ще минем във всички градове , които сме обещали, а другата опция е да върнете билетите и ще ви върнем парите.Съжалявам с цялото си сърце , че трябва да сложим турнето на пауза и да разочароваме всички наши фенове за отлагане във времето  , но няма как здравето е на първо място и трябва да спазваме мерките , които държавата ни предприе!"


Закупените билети могат да бъдат върнати и сумата им възстановена в обектите, от които са закупени. 


Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, София, където ще бъде възстановена сумата в брой.