Новини

ДОБРАТА, ЛОШАТА И КРАСИМИРА

21 март

Уважаеми клиенти,


На 20.03.2020 в 22:41ч. получихме следното съобщение от организатора на ДОБРАТА, ЛОШАТА И КРАСИМИРА на 19.03, 20.03, 27.03 и 01.04, Прайм го ООД:


 


"Във връзка с въведеното извънредно положение, събитията на Три Жени на Микрофона ще бъдат отложени за дати след като се отмени положението.


Искаме нашата публика да има избор какво да прави със закупените билети:


Всички билети, които не се върнат ще могат да бъдат използвани за новите дати, когато те бъдат обявени.


 


Всички билети, закупени директно от клубовете, ще могат да бъдат върнати в клубовете без краен срок за това, тъй като клубовете в момента не работят. Молим да се свържете директно със заведението от което сте си купили билет и апелираме да не излизате и да не бързате, парите ви ще бъдат върнати.


 


Всички билети, закупени от мрежата на eventim могат да бъдат върнати в срок до 2 седмици след приключване на обявеното извънредно положение"


Процедура за връщане на билети:

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
!Билети, закупени от Офис 1, книжарници Ориндж, Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.