Новини

Среща с легендата на Манчестър Юнайтед

25 мар

Уважаеми клиенти,


На 25.03.2020 в 09:22ч. получихме следното съобщение от организатора на Среща с легендата на Манчестър Юнайтед във Велико Търново, РЕД БРАНД ЕООД:


"🚩НОВА ДАТА за срещата с ПОЛ СКОУЛС🚩


Уважаеми фенове,


събитието от 29.03.2020 се отменя и вече имаме детайли за новата дата:
📌 11.10.2020 г. - неделя
📌 16:00 часа
📌 Дворец на културата и спорта "Васил Левски", гр. Велико Търново


 Всички закупени билети важат без презаверка за новата дата.
⛔️Информация за връщане на закупени билети⛔️


Феновете имат възможност да върнат закупени билети и да получат паричната им стойност."
Процедура за връщане на билети:

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
!Билети, закупени от Офис 1, книжарници Ориндж, Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.