Новини

Bibendum: Meet the Family

отмяна

05 март

Уважаеми клиенти,


На 04.03.2020 в 18:05 ч. получихме съобщение от организатора на Bibendum: Meet the Family, Гурме ЕООД:


 


"Уважаеми клиенти,


С оглед на сложната ситуация в Европа, отмяната на търговски изложения и притесненията на мнозина да присъстват на групови събития, с голямо съжаление обявяваме, че дългоочакваното и планувано от нас събитие Meet the Family. Bibendum - First 20 Years на 12-и март ще бъде отложено като новата дата ще бъде комуникирана отделно.


 


Решението не беше лесно, но отлагането на портфолио дегустацията е нашата социална отговорност към всички Вас. Всички наши доставчици подкрепиха това решение, въпреки затрудненията които предизвиква, защото общата ни цел за събитието е да бъде едно наистина позитивно преживяване, както беше замислено. Извиняваме се за причиненото неудобство. Безопасността и спокойствието на всички наши клиенти и партньори са приоритет. 


 При всякакви допълнителни въпроси, моля да се обърнете към нас със съобщение във Facebook (atbibendum.bg) или имейл на events[AT]bibendum.bg.


Благодарим на всички Ви за заинтересоваността към събитието и за разбирането! Надяваме се, че в най-скоро време ще получите добри новини от нас и света на виното.


 


С уважение,


Екипът на Bibendum"


Връщане на билети:
Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, София, където ще бъде възстановена сумата в брой.


Краен срок за връщане на билетите: 12.06.2020г.