Новини

Индира Радич в Déjà vu Live Club

Нова дата  

12 март

Уважаеми клиенти,


На 12.03.2020 в 12:55 ч. получихме следното съобщение от организатора на Indira Radic на живо в Deja Vu Live Club, ВОРИК ГРУП ЕООД:
"Отлагане на концерта на Индира Радич в Déjà vu Live Club


С оглед създалата се ситуация и мерките, които се предприемат за неразпространението на коронавирус, концертът на сръбската звезда Индира Радич, в Déjà vu Live Club се отменя за 8 май, петък, като началния час си остава 23:30 часа. Всички закупени билети за старата дата (26 март), ще важат и за новата дата. При желание от страна на клиентите и невъзможност да присъстват на 8 май, парите им ще бъдат възстановени. Извиняваме се за причиненото неудобство, но здравето на всички нас е приоритетно и е важно да следваме препоръките на всички държавни институции.


Ръководството на Déjà vu Live Club


12.03.2020"


Процедура за връщане на билети:
Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, София, където ще бъде възстановена сумата в брой.