Новини

DiVino Top 50

Нова дата  

11 март

Уважаеми клиенти,


На 11.03.2020 в 15:28 ч. получихме следното съобщение от организатора на DiVino Top 50, Гурме ЕООД:


"Уважаеми клиенти,


С оглед на сложната ситуация в Европа, отмяната на много мероприятия и притесненията на мнозина да присъстват на групови събития, обявяваме, че събитието DiVino Top 50 с обявена дата 27-и март 2020 г. ще бъде отложено за


23 -и април 2020 г. в зала 6 на НДК


 


Тези от Вас, които са закупили билети за събитието от Eventim.bg и нямат възможност да присъстват на новата дата, молим да се обърнете към съответната платформа, за да Ви бъде възстановен пълния размер на сумата в рамките на месец март.
Ако желаeте билетите ви да бъдат презаверени,моля да ни пишете на sales@gourmet.bg  При всякакви допълнителни въпроси, моля да се обърнете към нас със съобщение във Facebook (DiVino Top 50)


С уважение,


Екипът на DiVino "
Връщане на билети:


Закупените билети могат да бъдат върнати и сумата им възстановена в обектите, от които са закупени. 


Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, София, където ще бъде възстановена сумата в брой.