Новини

DOMINIC MILLER GROUP – TOUR 2020

отменен концерт

11 мар

Уважаеми клиенти,


На 11.03.2020 в 12:49 ч. получихме следното съобщение от организатора на DOMINIC MILLER GROUP – TOUR 2020 в Пловдив - Ско Милчо Левиев:


 


"Във връзка със Заповед № РД-01-117/08.03.2020 г. на Министъра на здравеопазването Община Пловдив отмени всички  масови мероприятия, изпълнявайки стриктно указанията на Националния кризисен щаб и Министерски съвет. Съгласно посочената заповед следва да бъдат преустановени организираните масови събития в музеи, галерии, библиотеки и зали.


Пловдив и Варна бяха част от турнето на музиканта – легенда, но заради разпространението на заразата, то вероятно ще бъде временно  прекратено. България бе единствената дестинация на Балканите от световното му турне, на което Милър представя  последния си проект с DOMINIC MILLER GROUP ON TOUR 2020. Проектът бе организиран от Сдружението за култура и образование Милчо Левиев”  и „ ГИТАРТ фестивал” с подкрепата на Община Пловдив, в партньорство с клуб”Безистенъ”.  Музикантът имаше планиран и лайф в БезистенЪ. Всички закупени билети за концертите ще бъдат върнати. 


"Съжаляваме, че непредвидени обстоятелства попречиха на едно дълго и старателно подготвяно събитие. Надяваме се , един ден то все пак да се случи и Доминик Милър отново да гостува в Пловдив"  , коментира организаторът Петър Салчев."
Връщане на билети:


Закупените билети могат да бъдат върнати и сумата им възстановена в обектите, от които са закупени. 


Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, София, където ще бъде възстановена сумата в брой.