Новини

FSB в Sofia Live Club

нови дати

27 март

Уважаеми клиенти,


На 26.03.2020 в 21:55ч. получихме следното съобщение от организатора на FSB в Sofia Live Club, Авалон Мюзик ЕООД:


 


"КОНЦЕРТИТЕ НА ФСБ С НОВИ ДАТИ


 


Концертите на ФСБ, предвидени за 3 и 4 април  ще се състоят на 12 и 13 юни 2020 година. Това се налага поради обявеното извънредно положение в България, предприетите мерки за справяне с  епидемията от коронавирус (COVID-19) и издадената забрана за провеждане на културни събития в страната.


 Часът и мястото на концертите остават непроменени -  Sofia Live Club от 22:00 часа. Билетите са валидни без презаверка както следва: от 3 април -  за 12 юни, от 4 април -  за 13 юни. Все още можете да закупите билети за 13 юни от мрежата на eventim.bg.


Надяваме се да се видим в добро здраве, с настроение за хубава музика  и “Пак да се прегърнем”!


 За повече актуална информация:


@ Website SLC www.sofialiveclub.com


@ Facebook SLC  https://www.facebook.com/SOFIALIVECLUBBG/


@ Facebook FSB  https://www.facebook.com/fsb.bg/


@ Instagram SLC https://www.instagram.com/sofialiveclub/


@ Website EVENTIM www.eventim.bg


 


ФСБ – легендарните рок музиканти се събират за първи клубен концерт след повече от 40 години творческа дейност. Датите са 12 и 13 юни, а мястото SOFIA LIVE CLUB.


Единствената българска група с награда “Грами” ще се качи на сцената на най-добрия клуб за музика на живо у нас. Поканата е отправена от Sofia Live Club, а двата концерта ексклузивни и дълго чакани. Билетите са в продажба в мрежата на eventim.bg и са в ограничен брой.


ФСБ е създадена през 1975 година от трима музиканти, току-що завършили Музикалната академия и поели по пътя на своите музикални идеи и мечти. Румен Бояджиев – синтесайзъри и вокал, Константин Цеков – клавишни и вокал и Александър Бахаров – бас китара и вокал, са пионерите на прогресив рока в България, оставили ярка следа в популярната музикална култура у нас. През 1979 година триото става квинтет с привличането на Иван Лечев – китара и цигулка и Петър Славов – барабани, а след 1983, с напускането на Александър Бахаров, Ивайло Крайчовски става басист на групата. С годините тя се превръща в символ на висок професионализъм и в най-атрактивната българска концертна група, следвана възторжено от вече четири поколения почитатели.


След многобройни издадени сингли и албуми, хиляди концерти, участия в световни рок фестивали, рок клубове, филми и музикални програми, музиката на ФСБ звучи все така актуално, не губи своята значимост и послание.


През годините музикантите получават много престижни музикални награди, които продължават да доказват твърдението, че са все така “Високо, високо, високо” … През 1990 година получават и статуетката на наградите “Грами” ( съвместно с Хосе Фелисиано ).


Днес, отново трио, Румен Бояджиев, Константин Цеков и Иван Лечев триумфират на концертната сцена със своя неподражаем музикален почерк.


“ Всеки трябва да прави това, което може най-добре. Ние можем да създаваме музика, да я изпълняваме пред хората, които имат необходимост от “глътка въздух” и духовност. И това правим! Рокът е един от гласовете на истината, неподправен и честен. Така ние спазваме обществения договор за споделените ценности и се радваме на чистата енергия, която нашата публика ни връща!”


Концертите в SOFIA LIVE CLUB ще задоволят жаждата за музиката, която бе създавана назад във времето, но продължава да звучи все така вдъхновяващо и магично.


Билетите са в продажба в мрежата на eventim.bg и билетните каси на цена 50 лева. Билети има само за дата 13 юни. Билети на място няма да се продават.


Събитието е без резервации и се препоръчва по-ранното пристигане в клуба!"
Процедура за връщане на билети:

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
!Билети, закупени от Офис 1, книжарници Ориндж, Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.