Новини

HMSU представя: ХАРДАЖ II

отложено

11 март

Уважаеми клиенти,


На 11.03.2020 в 17:43 ч. получихме следното съобщение от организатора на HMSU представя: ХАРДАЖ II, ЕЙЧ ЕМ ЕС Ю ООД:


 


"Поради динамичната ситуация и неяснотата какво може да се случи в следващите няколко дни взехме безпрецедентно в история ни досега решение: да отменим за неопределено време събитието ХАРДАЖ 2. Тъй като безопасността на феновете и артистите ни е основен приоритет при организиране на едно събитие, смятаме, че са налични достатъчно притеснителни фактори, които да ни накарат да вземем това решение.


Подкрепяме изцяло мерките за справяне със ситуацията и във връзка със съобщените преди няколко часа такива, за нас става навъзможно да ограничим събитието до 250 посетители, както и да гарантираме 1 метър разстояние между тях. В момента сме в разговори с всички артитсти и агентите, които ги представляват, за да намерим в най-кратък и същевременно удачен срок нова дата за провеждане на събитието.


Всички, които са закупили билети за него, ще могат да ги върнат, да ги използват за новата дата на ХАРДАЖ 2 или да посетят друго HMSU събитие по избор до края на годината. Още информация ще обявим съвсем скоро..."
Всички закупени билети ще бъдат валидни за новата дата.


Процедура за връщане на билети:
Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, София, където ще бъде възстановена сумата в брой.