Новини

JAMESON & FRIENDS

Отложено  

10 март

Уважаеми клиенти,


На 10.03.2020 в 13:54 ч. получихме следното съобщение от организатора на JAMESON & FRIENDS, Ол ченълс комюникейшън ЕООД:


@ВАЖНО!!! Jameson and Friends St. Patrick’s Day party се отлага за нова дата! Причината е решението на държавните институции да бъдат отменени всички събития на закрито поради разпространението на COVID-19 (коронавирус). Много скоро ще обявим нова дата за партито, като всички покани важат без презаверяване, а желаещите могат да върнат закупените билети срещу пълно обезщетение. Благодарим за разбирането.


В срок до 20.06.2020г., желаещите могат да възстановят сумите от закупените билети.


 Връщане на билети:
Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, София, където ще бъде възстановена сумата в брой.