Новини

ЛЕКЦИЯ N2 "ЗА ВСЕОБЩАТА ПРОСВЕТА

Нова дата

13мар

Уважаеми клиенти,

На 13.03.2020 в 15:50 ч. получихме следното съобщение от организатора на ЛЕКЦИЯ N2 "ЗА ВСЕОБЩАТА ПРОСВЕТА, Драматичен театър Пловдив:

"Предвид създалата се ситуация в България, спектакълът на Камен Донев, програмиран за 3 АПРИЛ 2020 година в „Двореца на културата и спорта“ – гр. Варна се налага да бъде пренасочен за 10 октомври 2020 година. Билетите ще важат без презаверка. За тези, които искат да ги върнат, ще могат да направят това до 6 юни."

 

Връщане на билети:

Закупените билети могат да бъдат върнати и сумата им възстановена в обектите, от които са закупени. 

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, София, където ще бъде възстановена сумата в брой.

Назад