Новини

ЛЕКЦИЯ N2 "ЗА ВСЕОБЩАТА ПРОСВЕТА

Нова дата

13 мар

Уважаеми клиенти,


На 13.03.2020 в 15:50 ч. получихме следното съобщение от организатора на ЛЕКЦИЯ N2 "ЗА ВСЕОБЩАТА ПРОСВЕТА, Драматичен театър Пловдив:


"Предвид създалата се ситуация в България, спектакълът на Камен Донев, програмиран за 3 АПРИЛ 2020 година в „Двореца на културата и спорта“ – гр. Варна се налага да бъде пренасочен за 10 октомври 2020 година. Билетите ще важат без презаверка. За тези, които искат да ги върнат, ще могат да направят това до 6 юни."


 


Връщане на билети:


Процедура за връщане на билети:


Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.


В случай, че билетите са закупени от сайта на Eventim.bg:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят на следния адрес - Спиди или Еконт, ул.Тодорини кукли 4 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата (Спиди или Еконт, ул.Тодорини кукли 4) с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.