Новини

Ray Gelato & The Giants!

Отменено  

13 март

Уважаеми клиенти,


На 11.03.2020 в 11:50 ч. получихме следното съобщение от организатора на Ray Gelato & The Giants! на 13.03.2020, РЕ Саунд ООД:


"Според последните мерки, предприети от държавата днес, се забранява провеждането на обществени мероприятия от всякакъв тип.


Съобразно гласуваната наредба, концертът на @Ray Gelato & The Giants в Sofia Live Club довечера няма да се състои. Извиняваме се на всички, които очакваха гостуването му с нетърпение. 


Надяваме се, че скоро ще имаме възможността да го поканим отново у нас."


Връщане на билети:


Закупените билети могат да бъдат върнати и сумата им възстановена в обектите, от които са закупени. 


Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, София, където ще бъде възстановена сумата в брой.