Новини

Theatro

отмяна  

09 март

Уважаеми клиенти,


На 09.03.2020 в 13:03 ч. получихме следното съобщение театър Театро, Страйп Медия ЕООД:


 


"Уважаеми зрители,По повод заповед на Министерство на здравеопазването, както и решение на Министерството на Културата и на Столична община да се отменят всички културни събития на закрито, отменяме всички представления в театъра до следващо нареждане.


 


Предлагаме ви да презаверите закупените билети на касата на театъра като следите в сайта на Theatro за следващата дата на представленията.


В случай, че искате да ви бъде възстановена сумата за закупените билети или да замените за друго събитие, предлагано в мрежата на Ивентим, може да го направите от клона, от който сте направили покупката. При закупени билети онлайн, моля да се свържете с Ивентим по мейл за възстановяване на сумата.


 


Моля да ни извините за причинените Ви неудобства."
За актуална информация относно представления с нови дати през април, за които билетите важат без презаверка:
тел. 02 494 9980


 


 


Връщане на билети:
Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, София, където ще бъде възстановена сумата в брой.