Новини

YELLOWJACKETS

Отложен  

25мар

Уважаеми клиенти,

На 25.03.2020 в 15:22ч. получихме следното съобщение от организатора на YELLOWJACKETS, Европа-ВН ЕООД:

Скъпи гости,

Във връзка с мерките, които държавата предприема срещу разпространението на коронавирус (COVID-19) в цялата страна и следвайки препоръките на Министерството на здравеопазването, се отлага концертът YELLOWJACKETS на 16.05.2020 г. в клуб Joy Station.

Връщане на билети:

Закупените билети от касите на Фантастико могат да бъдат върнати и сумата им възстановена в обектите, от които са закупени. 

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, София, където ще бъде възстановена сумата в брой.

Назад