Новини

БЕЗ ЗАДРЪЖКИ РУСЕ

отмяна

01 апр

Уважаеми клиенти,


На 01.04.2020 в 10:32 ч. получихме следното съобщение от организатора на БЕЗ ЗАДРЪЖКИ РУСЕ, ЕЛ ЕМ СИ ГРУП ЕООД:


 


"Във връзка с решенията на Министерския съвет, Министерството на здравеопазването и Министерството на културата на Република България и обявяването на грипна   епидемия на територията на страната Ви съобщаваме,  че  комедията " Без задръжки" обявена за   01.04. няма да се играе.


Билетите ще се връщат на всички каси, от които са закупени!!


Благодарим предварително за разбирането! Бъдете здрави, спазвайте здравните препоръки!"
Процедура за връщане на билети:

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
!Билети, закупени от Офис 1, книжарници Ориндж, Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.