Новини

КАМЕН ДОНЕВ представя: ЗА СВАТБИТЕ!

Русе и София - нови дати

24апр

Уважаеми клиенти,

На 24.04.2020 в 15:15 ч. получихме следното съобщение от организатора на КАМЕН ДОНЕВ представя: ЗА СВАТБИТЕ! - София и РУсе, Драматичен театър Пловдив и Камен Донев ЕООД:


"Предвид създалата се ситуация в България, спектакълът  на Камен Донев „ЗА СВАТБИТЕ“,  програмиран на 16 май - Русе (Арена) и 20 май - София (НДК), се налага да бъдат пренасочени към нови дати както следва:

От 16 май Русе – за 14 ноември Русе

От 20 май НДК – за 1 ноември НДК

 

Билетите ще важат без презаверка. За тези, които искат да ги върнат, ще могат да направят в срок до 30 юни 2020."


Процедура за връщане на билети:

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Eventim.bg:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят на следния адрес - Спиди или Еконт, ул.Тодорини кукли 4 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата (Спиди или Еконт, ул.Тодорини кукли 4) с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.


Назад