Новини

КАМЕН ДОНЕВ представя: ЗА СВАТБИТЕ!

Русе и София - нови дати

24 апр

Уважаеми клиенти,


На 24.04.2020 в 15:15 ч. получихме следното съобщение от организатора на КАМЕН ДОНЕВ представя: ЗА СВАТБИТЕ! - София и РУсе, Драматичен театър Пловдив и Камен Донев ЕООД:
"Предвид създалата се ситуация в България, спектакълът  на Камен Донев „ЗА СВАТБИТЕ“,  програмиран на 16 май - Русе (Арена) и 20 май - София (НДК), се налага да бъдат пренасочени към нови дати както следва:


От 16 май Русе – за 14 ноември Русе


От 20 май НДК – за 1 ноември НДК


 


Билетите ще важат без презаверка. За тези, които искат да ги върнат, ще могат да направят в срок до 30 юни 2020."
Процедура за връщане на билети:

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
!Билети, закупени от Офис 1, книжарници Ориндж, Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.