Новини

КОНЦЕРТ НА МИХАЕЛА МАРИНОВА

НОВА ДАТА

28апр

Уважаеми клиенти,

На 28.04.2020 в 11:20 ч. получихме следното съобщение от организатора на КОНЦЕРТ НА МИХАЕЛА МАРИНОВА на 13.05.2020 в Sofia Live club, Авалон Мюзик ЕООД:

 

"КОНЦЕРТЪТ НА МИХАЕЛА МАРИНОВА С НОВА ДАТА

 

 Концертът на Михаела Маринова, който трябваше да се състои на 13 май 2020 г., е преместен за 9 октомври 2020 г. Причината за това са предприетите от държавата мерки за справяне с разпространението на коронавирус (COVID-19) в България и издадената забрана за провеждане на културни събития.

Часът и мястото на събитието остават непроменени. Концертът ще се проведе в Sofia Live Club от 20:00 ч. на 9 октомври 2020 г.

За повече актуална информация:

@ Website Virginia Records  http://virginiarecords.com/

@ Facebook Virginia Records  http://www.facebook.com/virginiarecordsbulgaria/

@ Instagram Virginia Records  http://www.instagram.com/virginiarecords/
@Website Sofia Live Club https://www.sofialiveclub.com/en/"

 

Закупените билети важат без презаверка за новата дата.


Процедура за връщане на билети в случай, че не можете да посетите събитието:

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Eventim.bg:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят на следния адрес - Спиди или Еконт, ул.Тодорини кукли 4 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата (Спиди или Еконт, ул.Тодорини кукли 4) с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Назад