Новини

КОНЦЕРТ НА МИХАЕЛА МАРИНОВА

НОВА ДАТА

28 апр

Уважаеми клиенти,


На 28.04.2020 в 11:20 ч. получихме следното съобщение от организатора на КОНЦЕРТ НА МИХАЕЛА МАРИНОВА на 13.05.2020 в Sofia Live club, Авалон Мюзик ЕООД:


 


"КОНЦЕРТЪТ НА МИХАЕЛА МАРИНОВА С НОВА ДАТА


 


 Концертът на Михаела Маринова, който трябваше да се състои на 13 май 2020 г., е преместен за 9 октомври 2020 г. Причината за това са предприетите от държавата мерки за справяне с разпространението на коронавирус (COVID-19) в България и издадената забрана за провеждане на културни събития.


Часът и мястото на събитието остават непроменени. Концертът ще се проведе в Sofia Live Club от 20:00 ч. на 9 октомври 2020 г.


За повече актуална информация:


@ Website Virginia Records  http://virginiarecords.com/


@ Facebook Virginia Records  http://www.facebook.com/virginiarecordsbulgaria/


@ Instagram Virginia Records  http://www.instagram.com/virginiarecords/
@Website Sofia Live Club https://www.sofialiveclub.com/en/"


 


Закупените билети важат без презаверка за новата дата.
Процедура за връщане на билети:

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
!Билети, закупени от Офис 1, книжарници Ориндж, Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.