Новини

1 Април с Комеди Клуб София

отмяна

01 апр

Уважаеми клиенти,


На 01.04.2020 в 13:44ч. получихме следното съобщение от организатора на 1 Април с Комеди Клуб София, Дъ Комеди Клуб ЕООД:


1 Април с Комеди Клуб София се отменя. Всички закупени билети важат за предстоящото шоу в НДК през октомври без презаверка.


Събитието се казва 7ми Фестивал на Комедията - Main Event и ще се състои на 23.10.2020 в зала 1 на НДК.


Процедура за връщане на билети:

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
!Билети, закупени от Офис 1, книжарници Ориндж, Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.