Новини

Веско Ешкенази на 50

Нови дати

13 апр

Уважаеми клиенти,


На 13.04.2020 в 10:56 ч. получихме следното съобщение от организатора на Веско Ешкенази на 50


 


Съобщение от Плевенската филхармония и Веско Ешкенази:


“Скъпи приятели и почитатели на музиката, с огромно удоволствие искаме да ви съобщим, че макар и да се намираме в едно несигурно и неясно време, екипът направи невъзможното възможно и намери начин за реализиране на по-късен етап на предстоящите концерти “Веско Ешкенази 50” във Велико Търново на 21.04, Шумен на 22.04 и Ямбол на 04.06.


Благодарим на Веско Ешкенази, Мартин Пантелеев, Койна Русева и Люси Дяковска за стиковането на новите дати и желанието тези срещи с публиката да се случат!


Новите дати са малко далече във времето, но пък всички ние вярваме в сигурното реализиране на тези толкова чакани концерти и срещите с вас.


Новите дати са:


Велико Търново 08 декември 2020


Шумен 09 декември 2020


Ямбол 14 декември 2020


 


Очаквайте и промяна в датата за концерта в Асеновград!


 


Всички ние трябва да вярваме, че една вечер с любимата музика, остава спомен за цял живот!


 


Закупените билети важат за новите дати БЕЗ заверяване!


Ако някой няма възможност да присъства, може да върне билетите на мястото от където са закупени!


Надяваме се, че успяхме да ви дарим поне с една малка усмивка в тези дни!


С уважение,


Екипът на Плевенската филхармония”
Процедура за връщане на билети:

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
!Билети, закупени от Офис 1, книжарници Ориндж, Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.