Новини

Веско Ешкенази на 50 - Асеновград

23апр

Уважаеми клиенти,

На 23.04.2020 в 11:18 ч. получихме следното съобщение от организатора на Веско Ешкенази на 50

 

Съобщение от Плевенската филхармония и Веско Ешкенази:

 

“Скъпи приятели и почитатели на музиката, с огромно удоволствие искаме да ви съобщим, че макар и да се намираме в едно несигурно и неясно време, екипът направи невъзможното възможно и намери начин за реализиране на по-късен етап на предстоящия концерт “Веско Ешкенази 50” в Асеновград, планиран за 24 април 2020.

Благодарим на Веско Ешкенази, Мартин Пантелеев и Люси Дяковска за стиковането на новата дата и желанието тази среща с публиката да се случи!

Новата дата е малко далече във времето, но пък всички ние вярваме в сигурното реализиране на този толкова чакан концерт и срещата с вас.

Новата дата е:

Асеновград - Петък, 09 октомври 2020

 

Всички ние трябва да вярваме, че една вечер с любимата музика, остава спомен за цял живот!

 

Закупените билети важат за новата дата БЕЗ заверяване!

Ако някой няма възможност да присъства, може да върне билетите на мястото от където са закупени!

Надяваме се, че успяхме да ви дарим поне с една малка усмивка в тези дни!

С уважение,

Екипът на Плевенската филхармония”


Процедура за връщане на билети:

Процедура за връщане на билети:

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Eventim.bg:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят на следния адрес - Спиди или Еконт, ул.Тодорини кукли 4 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата (Спиди или Еконт, ул.Тодорини кукли 4) с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Назад