Новини

Animal Kingdom

отложено събитие

07 апр

Уважаеми клиенти,


На 07.04.2020 в 11:22ч. получихме следното съобщение от организатора на Animal Kingdom, Инсаунд ЕООД:


"Приятели, вече има уговорена и потвърдена дата от Miss Monique за месец Май 2020, която няма да бъде обявена преди обстановката да се нормализира и да е сигурно безпрепятственото провеждане на събитието, за да не се налага да се променя отново.

====================================================

След последните новини и създалата се ситуация събитието ще бъде отменено. Говорили сме с управата на Corso Night както и с мениджъра на Miss Monique,които ни подкрятят и проявяват разбиране. Веднага щом има някаква яснота и планиран изход от ситуацията, в която се намираме ще бъде насрочена нова дата в подходящо време. Благодарим на многобройните фенове,които се свързаха с нас и потвърдиха, че ни подкряпят при един такъв развой. Много от тях самите предложиха да се премести датата,за да може спокойно да се насладят на невероятното събитие, което ще се състои. Всички, закупили билети може да си ги запазят за следващата дата на събитието или да си възтоновят парите от EVENTIM, които съвсем скоро ще обявят каква е процедурата. Пожелаваме си колкото може по-скоро да се справим с тази напаст. Следете събитието за информация. Бъдете здрави и щасливи,Приятели!"


Процедура за връщане на билети:

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
!Билети, закупени от Офис 1, книжарници Ориндж, Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.