Новини

ARCHON ANGEL

01апр

Уважаеми клиенти,

На 01.04.2020 в 10:25ч. получихме следното съобщение от организатора на ARCHON ANGEL в Club MIXTAPE 5, Би Джи Ти Ес Си ЕООД:

 

"COVID – 19: ARCHON ANGEL СЪС ЗАК СТИВЪНС СЕ ОТМЕНЯ

 

BGTSC съобщава: Концертът на ARCHON ANGEL със Зак Стивънс, няма да се състои на 2 април тази година! Към момента не можем да получим потвърждение от артистите за нова дата и вероятно до края на годината такава няма да има. Ако на по-късен етап успеем да се договорим, издадените билети ще важат без допълнителна презаверка.


Процедурата за връщане на билети е следната:
Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнете лично - до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, София, където ще бъде възстановена сумата в брой - в момента, в който офисът бъде отворен отново.

 

Предстои обявяването на допълнителна информация!

Останете си у дома! Бъдете здрави!

Официално видео Archon Angel: https://www.youtube.com/watch?v=vN5xdP3GOC8
Официално видео Savatage: https://www.youtube.com/watch?v=xHNVK9NY4JE"

Назад