Новини

AWOL - Optimuss

нова дата  

06 апр

Уважаеми клиенти,


На 06.04.2020 в 11:48 ч. получихме следното съобщение от организатора на AWOL - Optimuss, БПА Мюзик ЕООД:


"Поради текущата ситуация в държавата, сменяме датата на събитието на 30.05.2020, като локацията за провеждане остава същата. Билетите закупени до момента ще важат за новата дата, а който желае може да ги възстанови следвайки инструкциите на Ивентим"


Процедура за връщане на билети:

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
!Билети, закупени от Офис 1, книжарници Ориндж, Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.