Новини

HEATHEN + FLOTSAM AND JETSAM

отмяна  

03 апр

Уважаеми клиенти,


На 03.04.2020 в 10:34ч. получихме следното съобщение от организатора на HEATHEN + FLOTSAM AND JETSAM в Club City Stage на 02.07.2020, Визит Българиа ООД:


"С огромно съжаление обявяваме, че турнето на Heathen е отменено, поради което и концертът в София няма да се състои.


Оставаме с надеждата, че по-добрите времена скоро предстоят и отново ще можем да куфеем заедно на концертите на любимите си групи.


Всички закупени билети можете да върнете до 2 август включително. "


Процедура за връщане на билети:


Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Стефани реклама Русе, Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.


В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.