Новини

ПОЕТИТЕ Live

отложено събитие

06 апр

Уважаеми клиенти,


На 06.04.2020 в 11:24 ч. получихме следното съобщение от организатора на ПОЕТИТЕ Live на 27 април, Интервюто ООД:


 


"Здравейте, приятели на Поетите!


 За съжаление предвиденото за 27 април 2020 събитие „Поетите Live и 100-годишнината на Валери Петров” няма да може да се състои. Ако решите, може да запазите билетите си. Те ще важат без презаверка за следващата дата на „Поетите Live и 100-годишнината на Валери Петров”, която още не сме определили, предвид обстоятелствата. Надяваме се да можем да се срещнем скоро. Ако решите да върнете билетите си, може да го направите по следния начин:


За повече информация или проблеми при връщането на билетите : info@eventim.bg


 Относно направените резервации в Sofia Live Club - може да се свържете с тях на 0886 66 10 45 или и да пишете на страницата им -SOFIA LIVE CLUB.


Благодарим за разбирането! Надяваме се да се срещнем скоро!"
Процедура за връщане на билети:

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
!Билети, закупени от Офис 1, книжарници Ориндж, Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.