Новини

СИЛА ЗА ЖИВОТ - Ник Вуйчич в България

отложено събитие  

07 апр

Уважаеми клиенти,


На 07.04.2020 в 12:47ч. получихме следното съобщение от организатора на СИЛА ЗА ЖИВОТ - Ник Вуйчич в България в НДК, ДВЕ КЪНСТРУКШЪНС ООД:

"Уважаеми клиенти,

Предвид настоящите условия, причинени от COVID-19 (коронавирус), всички ние сме изправени пред сериозни изпитания. В този момент е важно да устоим на желанието си за социален контакт и да подсигурим здравословна и безопастна среда за близките ни.

Във връзка със събитието "Сила за Живот" бихме искали да ви информираме, че датата за следващото събитие ще бъде обявена до края на месец юни 2020 г. Всеки закупен билет ще бъде валиден за следващата обявена дата на събитието "Сила за Живот". При желание да възстановите сумата от вашите билети, това ще бъде възможно в началото на юли месец.

С уважение, 

организационният екип на събитието "Сила за Живот"


Процедура за връщане на билети:


Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Стефани реклама Русе, Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.


В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.