Новини

Китарен ансамбъл Академика

отмяна

11май

Уважаеми клиенти,

На 11.05.2020 в 13:12ч. получихме следното съобщение от организатора на Празничен пролетен концерт на китарен ансамбъл Академика, Арт галерия Констатин Франция:

 

"Здравейте! С искрено съжаление искаме да ви съобщим, че концертът на китарен ансамбъл АКАДЕМИКА за 14ти юни 2020 в ДНА Военен клуб Пловдив е АНУЛИРАН предвид санитарната обстановка в страната. Всички закупени билети могат да бъдат върнати на касите на Ивентим, съответно сумата ще бъде възстановена. Молим за извинение, но обстоятелствата не могат да ни позволят да изложим зрители и изпълнители на ненужен риск. Благодарим за разбирането и се надяваме на нови срещи,в по–добри времена!"


Процедура за връщане на билети:

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Eventim.bg:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят на следния адрес - Спиди или Еконт, ул.Тодорини кукли 4 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата (Спиди или Еконт, ул.Тодорини кукли 4) с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.


Назад