Новини

Китарен ансамбъл Академика

отмяна

11 май

Уважаеми клиенти,


На 11.05.2020 в 13:12ч. получихме следното съобщение от организатора на Празничен пролетен концерт на китарен ансамбъл Академика, Арт галерия Констатин Франция:


 


"Здравейте! С искрено съжаление искаме да ви съобщим, че концертът на китарен ансамбъл АКАДЕМИКА за 14ти юни 2020 в ДНА Военен клуб Пловдив е АНУЛИРАН предвид санитарната обстановка в страната. Всички закупени билети могат да бъдат върнати на касите на Ивентим, съответно сумата ще бъде възстановена. Молим за извинение, но обстоятелствата не могат да ни позволят да изложим зрители и изпълнители на ненужен риск. Благодарим за разбирането и се надяваме на нови срещи,в по–добри времена!"
Процедура за връщане на билети:

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
!Билети, закупени от Офис 1, книжарници Ориндж, Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.