Новини

ГЕОРГИ ХРИСТОВ

НОВА ДАТА НА КОНЦЕРТА В СОФИЯ

13 май

Уважаеми клиенти,


На 13.05.2020 в 15:18ч. получихме следното съобщение от организатора на ГЕОРГИ ХРИСТОВ на 04.11.2020 в София, ГЕОРГИ ХРИСТОВ ПРОДЪКШЪН БГ ЕООД:


 


"ГЕОРГИ ХРИСТОВ


С НОВА ДАТА НА КОНЦЕРТА СИ У НАС


 22 АПРИЛ 2021 ГОДИНА


Георги Христов, на когото се наложи заради световната здравословна криза да отложи  изявата  си на  4 ноември, ще зарадва феновете си на 22 Април в зала 1 на НДК.
Закупените билети от феновете за отложения концерт на 4 Ноември в зала 1 на НДК, ще важат за новата дата – 22 Април 2021 година, без да е необходимо да бъдат презаверени.


Продажбата на билети за новата дата догодина стартира от днес, 13 май, в мрежата на Eventim (www.eventim.bg). Ценовите категории не се променят.


Всеки фен може да използва и опцията на Eventim Print at Home, която дава възможност да се отпечатва закупеният електронен билет вкъщи. 


Догодина, на 22 Април, почитателите на харизматичния изпълнител ще имат шанса да споделят с него една специална вечер с най-известните му хитове. Началото на концерта в зала 1 на НДК е 20.00 часа!"


 


Процедура за връщане на билети:

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
!Билети, закупени от Офис 1, книжарници Ориндж, Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.


 


 


 


Краен срок за връщане на билети  - 15.06.2020