Новини

ГЕОРГИ ХРИСТОВ

НОВА ДАТА НА КОНЦЕРТА В СОФИЯ

13май

Уважаеми клиенти,

На 13.05.2020 в 15:18ч. получихме следното съобщение от организатора на ГЕОРГИ ХРИСТОВ на 04.11.2020 в София, ГЕОРГИ ХРИСТОВ ПРОДЪКШЪН БГ ЕООД:

 

"ГЕОРГИ ХРИСТОВ

С НОВА ДАТА НА КОНЦЕРТА СИ У НАС

 22 АПРИЛ 2021 ГОДИНА

Георги Христов, на когото се наложи заради световната здравословна криза да отложи  изявата  си на  4 ноември, ще зарадва феновете си на 22 Април в зала 1 на НДК.


Закупените билети от феновете за отложения концерт на 4 Ноември в зала 1 на НДК, ще важат за новата дата – 22 Април 2021 година, без да е необходимо да бъдат презаверени.

Продажбата на билети за новата дата догодина стартира от днес, 13 май, в мрежата на Eventim (www.eventim.bg). Ценовите категории не се променят.

Всеки фен може да използва и опцията на Eventim Print at Home, която дава възможност да се отпечатва закупеният електронен билет вкъщи. 

Догодина, на 22 Април, почитателите на харизматичния изпълнител ще имат шанса да споделят с него една специална вечер с най-известните му хитове. Началото на концерта в зала 1 на НДК е 20.00 часа!"

 

Процедура за връщане на билети:

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Eventim.bg:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят на следния адрес - Спиди или Еконт, ул.Тодорини кукли 4 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата (Спиди или Еконт, ул.Тодорини кукли 4) с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

 

Краен срок за връщане на билети  - 15.06.2020

Назад