Новини

МИСТЕРИЯ НА БЪЛГАРСКИТЕ ГЛАСОВЕ

Нова дата

19 май

Уважаеми клиенти,


На 19.05.2020 в 09:45ч. получихме следното съобщение от организатора на МИСТЕРИЯ НА БЪЛГАРСКИТЕ ГЛАСОВЕ на 21 май 2020, ШУБЕРТ МЮЗИК ПЪБЛИШИНГ:


"Поради удължаването на ограничителните мерки относно провеждането на концерти, събитието се отлага за 1 ноември 2020 г. от 19:00 ч. Закупените билети важат без заверка."


Процедура за връщане на билети:

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
!Билети, закупени от Офис 1, книжарници Ориндж, Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.


 


Краен срок за връщане : 15.10.2020