Новини

ЛИЛИ ИВАНОВА - КОНЦЕРТ НА ОТКРИТО

Концертът на Лили Иванова в ресторант „Лебед“ в  Панчарево се отменя

23 май

Уважаеми клиенти,


На 22.05.2020 в 20:31ч. получихме следното съобщение от организатора на ЛИЛИ ИВАНОВА - КОНЦЕРТ НА ОТКРИТО в София, Клаули Фоксуел ООД:


"Концертът на Лили Иванова в ресторант „Лебед“ в  Панчарево се отменя


Почти разпродаденият концерт на Лили Иванова, планиран за 15-ти Юли на брега на езерото в Панчарево се налага да бъде отменен. Последствията от извънредното положение налагат пълна отмяна на събитието поради невъзможност да бъдат изпълнени коректно епидемиологичните мерки за провеждането му.


Всеки закупен билет ще може да бъде върнат и сумата по него напълно възстановена от обекта, от който е закупен.


!Билети, закупени от Офис 1, книжарници Ориндж, Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.В случай, че билетите са закупени от сайта на Eventim.bg, начините за възстановяване на сумите са 2:
1) с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg


2) с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Ако билетите са закупени на място в ресторант „Лебед“, трябва да бъдат върнати там с прилежащ касов бон.


Крайният срок за връщането на билетите е 16.07.2020 година."