Новини

ОПЕРАЦИЯТА в Бургас

Нова дата и място

27 май

Уважаеми клиенти,


На 26.05.2020 в 18:33ч. получихме следното съобщение от организатора на ОПЕРАЦИЯТА в Бургас, Фери Арт ЕООД:


 


"Уважаеми зрители,


Спектакълът Операцията ще се проведе на 23 август в Летен театър Бургас. Закупилите билети от мрежата на Ивентим за предишните дати от месец май и юни, които бяха отложени  могат да се презаверят за други места в Летен театър за дата 23.08 от 21.00 ч. на касата пред часовника. Касата ще работи след 1 юни. Тези от Вас, които нямат възможност могат да върнат билетите си по съответния ред на Ивентим до 10 юни.  Благодаря за разбирането."
Процедура за връщане на билети:

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
!Билети, закупени от Офис 1, книжарници Ориндж, Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.


 


Краен срок за връщане: 10.06.2020