Новини

Веско Ешкенази на 50 - София

Нова дата

15 май

Уважаеми клиенти,


На 15.05.2020 в 10:29 ч. получихме следното съобщение от организатора на Веско Ешкенази на 50, Плевенска филхармония:


 


"ВАЖНО ОБРЪЩЕНИЕ НА ВЕСКО ЕШКЕНАЗИ ВЪВ ВРЪЗКА С КОНЦЕРТА НА 4ти ЮНИ 2020г. в ЗАЛА 1 , НДК !!!


 


Здравейте скъпи приятели, прекрасна моя публика !!


На 17ти март , тази година , Вие щяхте да изпълните до краен предел зала 1 на НДК ,а аз от сцената щях да празнувам заедно с Вас -50 годишен юбилей !


На сцената трябваше да съм с Плевенска филхармония , Мартин Пантелеев , Койна Русева, Люси Дяковска , Людмил Ангелов , Дани Милев , Адриана Николова - Печенката и други мои приятели !


Да но няколко дни преди това , светът изведнъж спря !


Спря без предупреждение за всички нас !


Въпреки това ,в момента има надежда , че нещата ще се нормализират и животът ще бъде отново такъв , какъвто го познаваме !


За съжаление , тази нормализация идва доста бавно .


Именно поради това , аз взех решение и поемам отговорност , да преместя концерта за догодина в петък , 16ти АПРИЛ 2021 г.


И повярвайте ми :- това го правя само защото искам тази среща да бъде разрешена , Вие да сте здрави , а и ние също , което е най-важното !!


Повярвайте , също така , че това време ще отлети неусетно и ние ще бъдем заедно в 1ва зала на НДК , за да празнуваме моят още непразнуван 50ти юбилей !


Вие ми подарихте прекрасен подарък - изцяло пълна зала на НДК !


Аз от своя страна ще подаря на всеки от Вас нещо скромно , почти символично - луксозно издание на програмата за концерта на който ще бъдем заедно .


 


От името на всички участващи , благодаря за доверието и разбирането !


Ние ще спазим нашето обещание за незабравима музикална среща ,надявам се да получим и Вашето такова !!


Всички билети ще важат


БЕЗ ПРЕЗАВЕРКА !


 


Пазете се !


Ще се видим съвсем скоро !


 


Искрено Ваш !


ВЕСКО"


 


Процедура за връщане на билети:

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
!Билети, закупени от Офис 1, книжарници Ориндж, Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.


 


Краен срок за връщане : 15.07.2020