Новини

Веско Ешкенази на 50 - София

Нова дата

15май

Уважаеми клиенти,

На 15.05.2020 в 10:29 ч. получихме следното съобщение от организатора на Веско Ешкенази на 50, Плевенска филхармония:

 

"ВАЖНО ОБРЪЩЕНИЕ НА ВЕСКО ЕШКЕНАЗИ ВЪВ ВРЪЗКА С КОНЦЕРТА НА 4ти ЮНИ 2020г. в ЗАЛА 1 , НДК !!!

 

Здравейте скъпи приятели, прекрасна моя публика !!

На 17ти март , тази година , Вие щяхте да изпълните до краен предел зала 1 на НДК ,а аз от сцената щях да празнувам заедно с Вас -50 годишен юбилей !

На сцената трябваше да съм с Плевенска филхармония , Мартин Пантелеев , Койна Русева, Люси Дяковска , Людмил Ангелов , Дани Милев , Адриана Николова - Печенката и други мои приятели !

Да но няколко дни преди това , светът изведнъж спря !

Спря без предупреждение за всички нас !

Въпреки това ,в момента има надежда , че нещата ще се нормализират и животът ще бъде отново такъв , какъвто го познаваме !

За съжаление , тази нормализация идва доста бавно .

Именно поради това , аз взех решение и поемам отговорност , да преместя концерта за догодина в петък , 16ти АПРИЛ 2021 г.

И повярвайте ми :- това го правя само защото искам тази среща да бъде разрешена , Вие да сте здрави , а и ние също , което е най-важното !!

Повярвайте , също така , че това време ще отлети неусетно и ние ще бъдем заедно в 1ва зала на НДК , за да празнуваме моят още непразнуван 50ти юбилей !

Вие ми подарихте прекрасен подарък - изцяло пълна зала на НДК !

Аз от своя страна ще подаря на всеки от Вас нещо скромно , почти символично - луксозно издание на програмата за концерта на който ще бъдем заедно .

 

От името на всички участващи , благодаря за доверието и разбирането !

Ние ще спазим нашето обещание за незабравима музикална среща ,надявам се да получим и Вашето такова !!

Всички билети ще важат

БЕЗ ПРЕЗАВЕРКА !

 

Пазете се !

Ще се видим съвсем скоро !

 

Искрено Ваш !

ВЕСКО"

 

Процедура за връщане на билети:

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Eventim.bg:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят на следния адрес - Спиди или Еконт, ул.Тодорини кукли 4 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата (Спиди или Еконт, ул.Тодорини кукли 4) с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

 

Краен срок за връщане : 15.06.2020

Назад