Новини

Discover Vino World 2020

нова дата

05 май

Уважаеми клиенти,


На 05.05.2020 в 15:24 ч. получихме следното съобщение от организатора на Discover Vino World 2020, Гурме ЕООД:


 


"Уважаеми клиенти,


 


Поради все още сложната ситуация в Европа и наложените забрани за провеждане на многолюдни събития, се налага да ви уведомим, че плануваното за 22 и 23 май събитие Discover Vino World 2020 се отлага. Новите дати са 10 и 11 ЮЛИ 2020, петък и събота. Имаме всички основания да се надяваме, че условията тогава ще ни позволят нормалното провеждане на събитието с целия очакван положителен ефект от него.


 


Всички наши изложители и партньори подкрепят това решение. На вас, нашите клиенти, се извиняваме за причиненото неудобство! Безопасността и спокойствието на всички наши гости, изложители и партньори са приоритет. 


 


Всички, които са закупили билети за събитието от Eventim, могат да ги ползват - без презаверяване - на 10 и 11 юли. Молим онези от вас, които са възпрепятствани да посетят Discover Vino World 2020 на новите дати, да се обърнат към тази платформа. При всякакви допълнителни въпроси, моля да се обърнете към нас на имейл sales@gourmet.bg


Благодарим на всички ви за интереса към събитието и за разбирането! "


Процедура за връщане на билети:

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
!Билети, закупени от Офис 1, книжарници Ориндж, Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.