Новини

DiVino Top 50

отмяна  

05 май

Уважаеми клиенти,


На 05.05.2020 в 10:06 ч. получихме следното съобщение от организатора на DiVino Top 50, Гурме ЕООД:


 


"Уважаеми клиенти,


С оглед на сложната ситуация в Европа, наложените забрани за провеждане на многолюдни събития, отмяната на търговски изложения и притесненията на мнозина да присъстват на групови събирания, с голямо съжаление обявяваме, че плануваното от нас събитие DiVino Top 50 на 21 май, ще е отложено.


 


Тази открита дегустация на най-добрите български вина за 2019 беше замислена като отражение и продължение на целогодишната работа на DiVino по дегустиране и оценяване на българските вина и отлагането на събитието беше трудно, но неизбежно решение. Всички наши изложители сред българските винопроизводители, както и нашите партньори подкрепят това решение. Извиняваме се за причиненото неудобство. Безопасността и спокойствието на всички наши гости, изложители и партньори са приоритет. 


 


За тези от вас, които са закупили билети за събитието от Eventim, молим да се обърнете към тази платформа, за да ви бъде възстановен пълния размер на сумата в рамките на месец май. При всякакви допълнителни въпроси, моля да се обърнете към нас на имейл sales@gourmet.bg


 


Благодарим на всички ви за интереса към събитието и за разбирането! Надяваме се, че в най-скоро време ще получите добри новини от нас и света на виното.


 


С уважение,


Екипът на DiVino"
Процедура за връщане на билети:

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
!Билети, закупени от Офис 1, книжарници Ориндж, Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.