Новини

Francofolies de Bulgarie 2020

отмяна

28 май

Уважаеми клиенти,


На 28.05.2020 в 13:03 ч. получихме следното съобщение от организатора на Francofolies de Bulgarie 2020, Алфа приоритис ЕООД:


 


"Фестивалът ФРАНКОФОЛИ няма да се проведе през 2020 година


  


/27.05.2020/ Провеждането на шестото българско издание на фестивала ФРАНКОФОЛИ тази година е отменено поради възпрепятстваната му подготовка в месеците на извънредно положение заради епидемията от COVID -19.


Фестивалът трябваше да се проведе на 19 и 20 юни т.г., на открито в Парка на столичното летище.


Сред звездите потвърдили участие в програмата в двата фестивални дни, бяха Мika,  Rag’n’Bone Man, Low Deep T  и Faydee.


Сумите от закупените билети могат да бъдат възстановени от местата, на които те са били купени."


 


Процедура за връщане на билети:

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
!Билети, закупени от Офис 1, книжарници Ориндж, Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.