Новини

FSB в Sofia Live Club

Промяна на дати

21 май

Уважаеми клиенти,


На 21.05.2020 в 12:30ч. получихме следното съобщение от организатора на FSB на 12 юни и 13 юни, Авалон Мюзик ЕООД:


"Концертът предвиден за 12 юни ще се състои на 13 ноември 2020. Това се налага поради обявеното извънредно положение в България, предприетите мерки за справяне с  епидемията от коронавирус (COVID-19) и издадената забрана за провеждане на масови събития на закрито.


Билетите са валидни без презаверка! 


Надяваме се да се видим в добро здраве, с настроение за хубава музика!


...


Концертът предвиден за 13 юни ще се състои на 14 ноември 2020. Това се налага поради обявеното извънредно положение в България, предприетите мерки за справяне с  епидемията от коронавирус (COVID-19) и издадената забрана за провеждане на масови събития на закрито.


Билетите са валидни без презаверка! 


Надяваме се да се видим в добро здраве, с настроение за хубава музика!"
Процедура за връщане на билети:

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
!Билети, закупени от Офис 1, книжарници Ориндж, Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.