Новини

Haley Reinhart

Нова дата

08 май

Уважаеми клиенти,


На 08.05.2020 в 10:58 ч. получихме следното съобщение от организатора на Haley Reinhart, БГ Саунд Стейдж ООД:


 


"Уважаема публика,


Поради ситуацията с пандемията от covid-19 и продължаващите мерки, според които залите за културни събития в България остават затворени, се налага да отложим концерта на Хейли Райнхарт, предвиден за 15.05.2020 в Club Music Jam.


Концертът на Хейли Райнхарт ще бъде през месец май 2021 година. Следващата седмица ще ви съобщим конкретната дата.


Закупените билети ще важат  за новата дата без презаверка. За всички останали случаи молим публиката за търпение. Работим по въпроса, за да намерим решение и то да бъде в интерес на всички страни.


Пандемията от covid-19 постави в трудно положение всеки един от нас. Смятаме, че запазване на здравето и човешкия живот към момента е приоритет за целия свят. Макар че нашият бранш е поставен пред изключителни изпитания, от своя страна сe съобразяваме с мерките за безопасност, така че по-скоро да се върнем към нормалния живот. Ние продължаваме да работим за вас.


Благодарим ви за доверието, за добрия вкус, за това, че искате да се срещнете с Хейли наживо! Призоваваме ви към разбиране и търпение, и се надяваме отново да се срещнем в концертните зали и да споделим радостта от музиката.


Екипът на BG Sound Stage"