Новини

Китарен ансамбъл Академика

Нова дата  

01 юни

Уважаеми клиенти,


На 01.06.2020 в 10:49ч. получихме следното съобщение от организатора на Празничен пролетен концерт на китарен ансамбъл Академика, Арт галерия Констатин Франция:


 


“Уважаема публика, 


Концертът на китарен ансамбъл “Академика” ЩЕ СЕ ОСЪЩЕСТВИ последно на нова дата 12 СЕПТЕМВРИ 2020 от 19 часа в ДНА Пловдив.


При невъзможност да присъствате, имате възможност да върнете закупените билети в касите на Ивентим до края на юли 2020.


Продажбите за НОВИ ще бъдат отворени от днес до датата на събитието.


Извиняваме се за причиненото неудобство и благодарим за разбирането. 


Очакваме ви и благодарим на верните ни почитатели 


на 12 СЕПТЕМВРИ в ДНА !


От организаторите “ 
Процедура за връщане на билети:

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
!Билети, закупени от Офис 1, книжарници Ориндж, Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.


 


Краен срок: 31.07.2020